Nieuws

Onafhankelijke positie is onze meer waarde!!

Artikel zuivelzicht augustus 2011

Zelfstandigheid voorop bij Van der Heiden Cheese Services.

De dienstverlener in kaas met een onafhankelijke postitie. Dat typeert Van der Heiden Cheese Services. Directeur Teunis van der Heiden koestert de zelfstandigheid van zijn bedrijf.

Flexibiliteit en zelfstandigheid. Dat zijn de woorden die voortdurend terugkeren in een gesprek met Teunis van der Heiden, directeur van Van der Heiden Cheese Services.

Ooit koos hij de weg van de zelfstandigheid door het bedrijf van zijn vader, kaashandel G. Van der Heiden uit Bodegraven, te verlaten. Inmiddels zetelt zijn eigen onderneming alweer zeven jaar in Veenendaal.

Begin dit jaar onderging het bedrijf van Teunis van der Heiden een naamswijziging.
Van Der Heiden Kaasopslag werd Van der Heiden Cheese Services. ‘De nieuwe naam en logo is een gevolg van de ontwikkeling in de onderneming.
De focus is nog steeds kaas, waarin de dienstverlening in de achterliggende jaren steeds verder is ontwikkeld naar een onafhankelijke en full service dienstverlener in kaas.

Al deze ontwikkelingen komen voort uit een duidelijke missie: topkwaliteit leveren als onafhankelijke dienstverlener in de kaas’, aldus het persbericht.

Dienstverlening is dus de core-business van het bedrijf. ‘Zeven jaar geleden heb ik een analyse gemaakt van de ontwikkelingen op de kaasmarkt’, vertelt Teunis van der Heiden . ‘Ik zag aankomen dat serviceverlening aan de klant steeds belangrijker zou worden. Daarom hebben we ons daar helemaal opgericht.’
Het bedrijf levert een breed pakket aan diensten.

Voor de rest van dit artikel klik op het onderstaande bestand...