Transport en Distributie

Wij zetten in op transport op transport boxen.

In een exclusieve samenwerking met onze partner in logistiek, GG. De Vries Transport verzorgen wij voor onze partners het transport in Nederland, Belgie en Duitsland. Door deze nauwe samenwerking kunnen we zeer efficiënt en flexibel opereren. Dit heeft zich al bewezen bij onze gewaardeerde partners.

Dat is merkbaar in de gehele logistiek keten. Doordat we de gehele logistieke keten zelf kunnen plannen realiseren wij een efficiënte keten waarbij alle logistieke processen naadloos op elkaar aansluiten. Het resultaat van deze efficiëntie delen wij met onze partners, zodat er echt een win – win situatie ontstaat voor de gehele partner keten.

Bij Van der Heiden Cheese Services zijn persoonlijke zorg en aandacht voor onze klanten én uiteraard voor de lading uitgangspunt nummer 1. Onze ervaren planners en chauffeurs weten precies wat u van hen verwacht. Zij nemen u de volledige zorg voor een betrouwbaar en veilig transport uit handen. Als flexibel logistiek dienstverlener, biedt ons bedrijf het complete pakket: wegtransport, warehousing, grootverpakking en distributie naar uw afnemers.

Wij zetten in op transport op transportboxen.

Om de logistieke stromen zo efficiënt en maatschappelijk verantwoord uit te voeren, gaan wij de kazen af fabriek naast losse kaasransport ook in de zeer nabije toekomst vervoeren op onze speciale kaastransport boxen. Hierdoor kunnen wij u nog betere kwaliteit leveren van de kaas en een zeer efficiënte keten organiseren.