Kaasopslag

Opslag van kaas voor derden

Van der Heiden Cheese Services beschikt over een modern en automatisch kaaspakhuis voor de rijping van al uw kaas. De volgende soorten kunnen wij voor u verzorgen; Rond, vierkant, rechthoek en in alle modellen van 5,12 of 16kg modellen. Maar ook andere specialiteiten zoals geitenkaas, kruidenkaas en biologische kazen.
Daarbij is het ook nog mogelijk om uw kazen ook te voorzien van andere klant specifieke kleuren te coatings.

Kaasveredeling
Daar bent u bij ons aan het juiste adres. In een modern pakhuis verzorgen wij de kazen met de uiterste zorg in de door de partners gewenste condities. Dit door een duurzame HR airconditioning die diverse temperatuur en luchtvochtigheid condities in ons pakhuis creeert. Samen met onze partners volgen wij met ons kwaliteitsteam, de kwaliteit zeer nauwgezet. Dit door visuele inspecties bij de partijen kaas in opleg of bij in- of uitslag. Samen met onze jarenlange ervaring kunnen wij de kwaliteit leveren die onze partners wensen.

Flexibiliteit en korte lijnen zorgen ervoor dat direct ingesprongen kan worden op spoedvragen. Dat Van der Heiden zodoende op een professionele manier om gaat met produkten, bewijst zich in de kwaliteit die geleverd wordt.

Hierdoor is Van der Heiden in staat om al uw opslag, rijping, veredeling en order picking uit handen te nemen.