Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaam ondernemen - ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) genoemd - is ondernemen waarbij evenwicht bestaat tussen economische-, sociale- en milieubelangen.

Bij Van der Heiden Cheese Services kijken we niet alleen naar onze winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst.
content-img

We zoeken continu de juiste balans tussen de drie P's: People, Planet en Profit. Binnen Van der Heiden Cheese Services, maar ook daarbuiten. Duurzaam ondernemen betekent dat wij naar vermogen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke- en milieuproblemen die met de onderneming samenhangen.

Hiervoor zijn we bereid om te investeren in mensen, produktie middelen of door middel van proces efficiëntie deze doelstellingen te realiseren.

Een goed voorbeeld is onze geheel nieuwe luchtbehandeling systeem die zeer efficiënt omgaat met het verbruik van energie. Waarbij de restwarmte dan weer wordt gebruikt om het bedrijf te voorzien van warm water. Door deze investeringen weten wij bijvoorbeeld ons gasverbruik met 60% te verminderen.